Er OL en menneskeret?

Man kan jo godt blive fristet og sige, endelig har vi taget på dem. Nu har vi endelig noget af værdi de vil elske at få -nemlig vores opmærksomhed. Så vi tager den fra dem indtil de opfører sig ordentligt. Men det det lader til at menneskerettighedsorganisationer, N såvel som GOer, mener at vi ikke bør boykotte OL i Kina fordi det vil forværre menneskerettighedssituationen. Værd at tage med i sit samlede billede, før man beslutter sig.

Advertisements

2 responses to “Er OL en menneskeret?

  1. Hvorfor skal vi overhovedet overveje at boykotte OL, der jo netop er et forsøg på at landene skal snakke bedre sammme (eller hvad man skal kalde det), når vi ikke skal handelsboykotte dem?

    Nå nej det ved jeg godt … det er fordi, vi kan få produceret ting derude til en tiendedel (hundrededel?) af, hvad det koster i Europa.

    Dét kan vi godt bruge Kina til, men sportsfolkene må ikke tage derud. Den eneste grund til at der er nogen, der vil boykotte OL er fordi, det ikke koster noget, og det en fandme kummerligt!

  2. Jeg har utrolig stor tillid til Amnesty, når de vurderer at vi ikke skal boykotte OL -den almindelige kineser vil se det som et angreb på ham og hans land -og vil medvirke til at styrke det kinesiske styres uvaner.

    Og så er jeg enig Svend, vi må sgu starte med at boykotte på egen bane. Altså i vores eget hjem. Først når vi har smidt ethvert kinesisk produceret produkt ud af vores husholdning kan vi med ren samvittighed bede andre (politikere eller sportsfolk) om at boykotte OL.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s