Dine 5 cents om reklame

Hmm, her er et spørgsmål jeg håber du vil give et svar på. Eller bare dit bud måske. Der findes tons af våde drømme om adressable advertising, pointed communication og hvad vi nu ellers kalder reklame, der ikke er tænkt til en målgruppe, men til nærmest een person. Og så findes der massekommunikation, der rammer os alle på et lavere behovsniveau. Men bliver vi nogensinde rigtig glade for reklame ligegyldigt om det er ment for os eller flere? Det er jo ikke et grundbehov at blive reklameret på, faktisk slet ikke et behov. Vi kan sagtens leve uden -og inde i supermarkedet kan vi jo f.eks. vælge at orientere os efter grundbehov som sult, tørst, sikkerhed, tryghed osv. fremfor “designede” behov.

Har du nogensinde oplevet reklame, der gjorde dig klogere, mere velinformeret, afklaret, gladere og ikke udnyttet, så vil jeg gerne høre om det. Der er ikke afhandlingskrav – men bare lidt om hvad, hvor og hvorfor.

Jeg kan på siddende fod ikke mindes en eneste gang -kun enkelte Adwords, som har været bedre svar på en søgning end søgeresultaterne. Men det må da findes?

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s