Nattenoter fra juni ´08

Nu har jeg spist to gange på LêLê på Vesterbrogade -en gang frokost og en gang aften. Begge gange er jeg blevet mere end positivt overrasket over betjeningen. Du kan ikke bestille bord, for grundtanken er at du skal kunne blive sulten på gaden og droppe direkte ind til et godt og hurtigt serveret måltid. Maden er cool og drinks ok, men det er utvivlsomt stemningen, de kører den hjem på. Og det er meget værd. Her sad vi til efter lukketid og drak drinks, uden at opleve at nogen ville af med os. Snarere tværtimod.

Så er årets sommerhit identificeret. Det bliver Hej Matematiks “Walkmand”, det er frækt, fast og Michael Hardinger i fællessang og store smil. Skal akkompagneres af fest og fadøl. En fucking popsang, der sætter sig fast!

Og så lidt nattelivsros. Byens mest stille afvisning “vi har desværre lukket for adgang i aften”, med venlig hjælp til andre cocktailsteder, fik vi hos “K” bar overfor Christiansborg. Det var simpelthen tjekket ikke at blive behandlet, som diskokvæg, men få en venlig service fra en velklædt dørmand, der ikke hadede sit arbejde og gæsterne. Thumbs up.

Advertisements

2 responses to “Nattenoter fra juni ´08

  1. Hej Patrick

    Dejligt med positive vibes – dem kan man altid bruge!

    Må desværre registrere min uenighed med dig vedr. årets sommerhit. Tror selv langt mere på Sys Bjerres ørehænger om Malene. Rendyrket bitterhed med et glimt i øjet – pakket ind i en sommerkjole Souvenirs kunne have syet. Nice….

    Og skal vi så ikke lige blive enige om at det er sidste gang at du f…er med mig? 😉

  2. Sys kendte jeg ikke -men hold kæft hun er fed!
    Og jeg lover, det er sidste gang….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s