Supermarkedet

Måske man skulle blive superhelt? Ville det ikke være en fed beslutning at beslutte? Et kig i spejlet og en aftale med sig selv “Hey, jeg er nu Cornflakesman, der hælder mælk på alle problemer og æder dem?”. Det er det umiddelbart, men ser du problemet med superhelte er at de faktisk ikke er en skid super. Der er altid én ting de kan, som vi andre ikke kan. Men til gengæld firdobler det alle deres personlige problemer. De kan ikke arbejde almindeligt, sove, høre, spise -deres kærlighedsliv er altid i ruiner. Nu tænker du måske “Gad vide om jeg allerede er superhelt?”, men det er du nok ikke. Supermarkedet er ikke ret stort og du ville vide hvis du var del af det. Måske bortset fra hvis du er Den Sovende Vandrer, som med sin altid timede forbigåen og højlydte snorken løser problemer langt større end ham selv.

Du er sikkert en af hverdagens helte, som ikke er specielt god til noget specielt, men til gengæld har fire gange mindre problemer -og det er måske i virkeligheden lidt superhelteagtigt.

Advertisements

3 responses to “Supermarkedet

  1. Søren Holmberg

    Hvis man kunne ønske sig at være en superhelt ville jeg være Stålanden. Anders i forklædning der bruger sin aggressivitet fornuftigt og samtidig formår at opfostre tre ællinger der ikke engang er hans egne.

  2. Min ælste datter påpeger at han ikke kan hedde Cornflakesman, fordi hans evner ikke sidder i cornflakesne men i evnen til at æde problemerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s