Sommerspøg med løg på

Peter Andreas, som absolut må anses for at være den skarpeste kniv i Kommunikationscasts ekspertpanels skuffe i husholdningslokalet -og ham som oftest skærer igennem, har på sin blog Afskafprovinsen.dk, sat gang i en sommerspøg, målet er intet mindre end at umynddiggøre det danske folk -og årsagen er:

“Den store løgn om Folket er, at hvis man giver det ansvaret for sin egen lykke, vil dets samlede rationalitet og virketrang skabe konstante forbedringer for både den enkelte og for fællesskabet. Den store sandhed om Folket er, at hvis ikke der var en ansvarsfuld elite der fulgte Folket over gaden, sørgede for at det læste lektier og trøstede og pustede på de små fingre når Folket for 6. gang havde stukket dem ind i flammen på et stearinlys, ja, så ville Folket i løbet af ingen tid dø af åndelig underernæring og lige så stille gå i forrådnelse ovre i hjørnet”.

Det er jo stærke sager -og med den slags krydderi på blogtilværelsen kan man jo godt forestille sig at, der kan blive trængsel ved toiletterne, når vores uprøvede maver skal have den oplevelse. Måske Peter Andreas i virkeligheden er den danske blogosfæres svar på Gordon Ramsay. (Undskyld denne smiden om sig med madbilleder -men det er dem der kommer mens jeg skriver, måske jeg burde spise noget).

Tilføjet lidt senere: Det eneste der slår kvaliteten af Peter Andreas skriverier på hans blog er faktisk kvaliteten og humoren i kommentarerne -prøv f.eks. at se dette kommentarspor.

Advertisements

2 responses to “Sommerspøg med løg på

  1. Det der med den skarpeste kniv vil jeg sgu helst ikke have siddende på mig. Jeg bor lige midt i en visitationszone.

    P.

  2. Undskyld -hvad så med den hurtigste hare i ekspertskoven?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s