Rar bar og lav lyd

Så Volbeat i Odense i går – og desværre uden eftertryk. Angiveligt har Odense Kommune sat en dæmper på lydtrykket på Amfiscenen ved Brandts Klædefabrik – det betyder max 72dB og det er ikke ret meget til at indoptage dobbeltslag og dyb basbund. Æv. Man kunne sige det er syn for naboerne – man kunne også sige at enten vil man have koncerter i byen eller også vil man ikke. Derfor synes jeg faktisk hellere at man burde træffe en beslutning om musik eller ikke musik og så finde en anden måde at kompensere for generne på for de omkringboende end lav lyd. Fribilletter f.eks.

Anyway, Volbeat gjorde det godt. Spillede hårdt og kontant uden omsvøb, men med den gode attitude indimellem numrene. Der lå en tung god karma over bandet og deres udfoldelser. Fedt og tak.

Og så en anbefaling. Bar Rar i Dronningensgade ligger i Musikkælderens gamle lokaler og det er ikke noget dårligt bytte. Med speciale som rombar er der tjek på både rene og blandede drinks og de laves i forrygende tempo af en bartender, der rent faktisk smager på hver eneste drink og retter den til smagsmæssigt før den serveres. (Jep, pipettetricket. Det er måske bare lir, men det giver altså indtryk af man vil noget med det man gør).

Advertisements

2 responses to “Rar bar og lav lyd

  1. Ja tak for en forrygende aften! Jeg er enig og havde en fed aften, men ærgelig over den lidt fesne lyd fra de eller powerfyldte whiskybællende gutter fra Volbeat.

    Bar Rar er skøn, men varmen i kælderen fik det bedste af mig, og jeg måtte trække mig. Fik vist ikke sagt ordentligt farvel. Det var godt a se dig igen.

    D.

  2. Ja – det var sgu en top aften og super at se dig og drengene fra Stupid.

    Og tak for tippet med Bar Rar. Det holdt jo klart vand – eller rettere rom 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s