Mikkel Westerkam

Mikkel Westerkams svar:
Jeg kommer også gerne med et par svar. Dog med følgende forklarende indledning. Min nuværende blog på mashup.dk er 2 år gammel og indeholder blot 64 indlæg (30 af dem fra i år) og 146 kommentarer.

Jeg har blogget siden 2003 på plokblog.dk, men mistede alle kommentarer, da jeg skiftede blogsystem – og her viste bloggen jo sit sande ansigt: Nemlig at halvdelen af værdien ligger i kommentarerne. Men kommentarerne er ikke længere væk end at de kan rodes frem. Så jeg har rodet dybt i den gamle Pmachine-installation.

Hvilket blogindlæg har du skrevet, der gjorde den største forskel for dig personligt og hvorfor gjorde det en forskel (indsæt gerne link)?
Det er svært at finde ét blogindlæg at hive frem. Jeg skrev meget gas i gamle dage. F.eks. stødte en Robbie Williams-koncert i Parken sammen med Tour de France i mit hovede og resulterede i dette (dog uden originalkommentarer):
http://www.plokblog.dk/?p=41

På et tidspunkt søgte jeg i en travl periode personale til bloggen (naturligvis blot en joke). Det resulterede i et langt kommentarspor, der udviklede sig til en hel lille historie med mange sjove personager:

Her er jobopslaget: http://www.plokblog.dk/?p=202 (uden originalkommentarer)
Her er det originale kommentarspor: http://www.plokblog.dk/ver1/plokplok.php?id=P202_0_1_0_C

Hvilket blogindlæg på din blog er det mest læste og hvorfor (indsæt gerne link?
På mashup.dk er dette det mest læste blogindlæg:
http://mashup.dk/2007/05/26/pc-vs-mac/

Uden tvivl fordi mange googler begrebet PC vs. Mac for at finde ud af, om de skal springe ud i, at vælge en Mac og hvilke problemer der er forbundet med det. Mit blogindlæg giver dem nok ikke tilstrækkelig info til at træffe den beslutning. Så kigger jeg lidt videre i de mest læste indlæg, så er det typisk de indlæg jeg har skrevet om radio, der kommer frem, f.eks.:
http://mashup.dk/2007/08/18/hvor-mange-chancer-gir-du-tv-2-radio/

Mine blogindlæg om radio (og det faktum at de har en god Google-rank) gør, at journalister til tider ringer og spørger om radiorelaterede emner, når de researcher til en artikel.

Hvilket blogindlæg på din blog har skabt flest kommentarer (indsæt gerne link)?
Her må vi tilbage til mit jobopslag fra plokblog.dk, som jeg nævnte før. Men et andet sted, hvor kommentarerne kommer til sin ret, er i dette indlæg, hvor en medarbejder fra den virksomhed jeg kritiserer byder ind med viden, meninger og endda en rettelse:
http://mashup.dk/2008/07/15/kommunikationscast-i-de-andre-medier/

Og det er her at blogmediet har sin reelle værdi; når læserne bidrager med værdifuld viden og historien udvikler sig.

Hvilket blogindlæg er du mest stolt af og hvorfor (indsæt gerne link)?
Jeg er faktisk lidt småstolt hver gang jeg trykker Post. For på den korte bane er det selvfølgelig nemmere at lade være med at blogge og dele sin viden, end at sætte sig ned og gøre det.

Hvilket af andres blogindlæg har du læst, der gjorde den største forskel for dig og hvorfor (indsæt gerne link)?
Jeg har ingen konkrete blogindlæg. Jeg læser blogs på daglig basis. Men tænker ikke på dem som blogs; blot som ressourcer på lige fod med andre. Som regel får man langt mere kvalificeret specialviden om de smalle emner, end man nogensinde får på et traditionelt nyhedssite (eller medie).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s